Logo
Gieterijstraat 124
2984 AB
Tel. 0180 - 54 81 54
Fax. 0180 - 42 42 81
Email: dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

Overname Van Enckevort Groep door Polvo -

Overname Van Enckevort Groep door Polvo

Polvo heeft de aandelen in de Van Enckevort Groep overgenomen.

Van Enckevort Groep blijft onder haar huidige naam actief in de regio
De Van Enckevort Groep, bestaande uit 11 Van Enckevort Groothandel vestigingen in Limburg en Zuid Oost Brabant, Betiva in Nederweert en MAWI Beveiliging en Toegangsbeheer in Venlo, blijft onder haar huidige naam en in dezelfde structuur actief in de regio. De Van Enckevort Groep is een groothandel gespecialiseerd in ijzerwaren, hang en sluitwerk, (elektrisch)gereedschap, kluizen, bevestigingsmaterialen en bedrijfskleding. De Van Enckevort Groep, opgericht in 1900, heeft een rijke historie en een sterke naam in haar marktgebied opgebouwd.

Versterking van regionale positie
Polvo is een groep van gespecialiseerde groothandels op het gebied van ijzerwaren en gereedschappen, actief onder de handelsnamen Leys, Cystac, Lekkerkerker, Kruyt, Dubson, Van der Stad, Van den Ham, Holtgrefe, Hendriks, Kobam, De Schakel en Zwaard. Met de overname van de Van Enckevort Groep verwacht Polvo haar positie in de bouwsector in deze regio verder te versterken.

Dubbeldam & Company adviseert aandeelhouders Van Enckevort Groep
Dubbeldam & Company is opgetreden als adviseur van de aandeelhouders van de Van Enckevort Groep. De afgelopen 15 jaar heeft Dubbeldam & Company bij vele koop- en verkoop transacties in de ijzerwaren- en gereedschappen branche geadviseerd. Bent u geïnteresseerd in meer informatie hierover? Neem contact op met Marijn Dubbeldam op 06-22396006 of per e-mail dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

Download hier: FD artikel - overnamegolf technische groothandel NL


Delen: