Logo
Gieterijstraat 124
2984 AB
Tel. 0180 - 54 81 54
Fax. 0180 - 42 42 81
Email: dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

Aankondiging: Overname Polvo door Grafton -

Aankondiging: Overname Polvo door Grafton

Grafton Holding Netherlands, het moederbedrijf van Isero IJzerwarengroep (“Isero”) heeft een overeenkomst gesloten voor de volledige overname van Polvo B.V. (“Polvo Groep”). Voor de transactie is goedkeuring gevraagd bij de mededingingsautoriteit en bij de ondernemingsraden is advies gevraagd.

Polvo Groep is met 51 vestigingen actief als groep van gespecialiseerde groothandels op het gebied van ijzerwaren en gereedschappen in het zuiden, westen en oosten van Nederland. De groep bestaat uit de handelsnamen Leys, Cystac, Lekkerkerker, Kruyt, Dubson, Van der Stad, Van den Ham, Holtgrefe, Hendriks, Kobam, De Schakel, Zwaard en de Van Enckevort Groep (Van Enckevort Groothandel, Betiva en MAWI Beveiliging en Toegangsbeheer). GKL Ventilatie Techniek B.V. behoort ook tot de Polvo groep en is een specialist in ventilatieroosters en ventilatietechniek op en rond de gevel. De Polvo Groep zal als zelfstandig bedrijf actief blijven.

Isero, groothandel voor gereedschappen, bevestigingsmiddelen, hang- en sluitwerk en gerelateerde producten met 62 vestigingen in Nederland, versterkt haar positie in de Nederlandse ijzerwarenmarkt met deze overname. Na de overname ontstaat een netwerk van 113 vestigingen in Nederland.

Dubbeldam & Company adviseert aandeelhouder Polvo Groep
Dubbeldam & Company is opgetreden als adviseur van de aandeelhouder van de Polvo Groep. De afgelopen 15 jaar heeft Dubbeldam & Company bij vele koop- en verkoop transacties in de ijzerwaren- en gereedschappen branche geadviseerd.

Klik hier voor het gehele persbericht.


Delen: