Logo
Gieterijstraat 124
2984 AB
Tel. 0180 - 54 81 54
Fax. 0180 - 42 42 81
Email: dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

Grafton Holding Netherlands sluit overeenkomst tot overname van Gunters en Meuser Groep -

Grafton Holding Netherlands sluit overeenkomst tot overname van Gunters en Meuser Groep

Grafton Holding Netherlands, het moederbedrijf van Isero IJzerwarengroep (“Isero”) maakt bekend dat het een overeenkomst gesloten heeft om de Gunters en Meuser Groep (“GenM”) volledig over te nemen. Voor de transactie is goedkeuring gevraagd bij de mededingingsautoriteit. GenM is een distributeur van gereedschappen, hang- en sluitwerk, bevestigingsmateriaal en ijzerwaren die vanuit een vestigingsnetwerk van 14 vestigingen actief is in het bijzonder in de regio ‘groot’ Amsterdam.

De Gunters en Meuser groep, bestaande uit 8 Gunters en Meuser vestigingen in Amsterdam, Almere, Halfweg en Purmerend, Dirk Stam en Tool-Rent in Mijdrecht, Klarenbeek in Amstelveen en diverse W.F. Weijntjes vestigingen voor hoogwaardig hang- en sluitwerk en sierbeslag, staat al 190 jaar voor betrouwbare en servicegerichte dienstverlening waarbij deskundig personeel een belangrijke rol speelt.

Na afronding van de transactie wordt Grafton marktleider in de Nederlandse ijzerwarenmarkt met een leidende marktpositie in de vijf grootste steden van Nederland met een vestigingsnetwerk van 53 vestigingen. Dit is een belangrijke stap in de op groei gerichte strategie van Grafton in Nederland en volgt op de acquisitie van Isero in november 2015. De Gunters en Meuser Groep zal als zelfstandig bedrijf onder de huidige namen actief blijven.

Dubbeldam & Company adviseert aandeelhouders Gunters en Meuser Groep
Dubbeldam & Company is opgetreden als adviseur van de aandeelhouders van de Gunters en Meuser Groep. De afgelopen 15 jaar heeft Dubbeldam & Company bij vele koop- en verkoop transacties in de ijzerwaren- en gereedschappen branche geadviseerd. Bent u geïnteresseerd in meer informatie hierover? Neem contact op met Marijn Dubbeldam op 06 – 22396006 of per email dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

Klik hier voor het gehele persbericht.


Delen: