Logo
Gieterijstraat 124
2984 AB
Tel. 0180 - 54 81 54
Fax. 0180 - 42 42 81
Email: dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

Bedrijf kopen

De overname van een bedrijf kan voor u een mooie kans zijn, maar wees op uw hoede voor de valkuilen. Een op het eerste gezicht interessant bedrijf kan er slecht voor staan.

Wij krijgen de onderste steen boven en zorgen voor een realistische transactie op basis van de potentie van het bedrijf, en niet door alleen te kijken naar het verleden.

De juiste overnamekandidaat

Zoekt u een interessante overnamekandidaat? Op basis van uw zoekprofiel gaan wij aan de slag om de juiste overnamekandidaat te vinden. Alle ondernemingen die wij voorstellen ondergaan een uitgebreide screening.

  “Een praktische aanpak en hands-on opstelling. Dat is wat mij enorm aanspreekt.”  Rob Veldman - Bipharma  

 

Bedrijf overnemen met oog voor de toekomst

Zeker in deze tijd van economische crisis is het in het verleden behaalde resultaat steeds minder relevant. Het gaat juist om de toekomstverwachting van het bedrijf.

Wij bepalen de waarde van een bedrijf op basis van de Discount Cash Flow methode. Deze methode waardeert een onderneming op basis van de in de toekomst verwachte geldstromen. Zo kunnen we van begin af aan onderhandelen anticiperend op wat u naar verwachting gaat verdienen, en niet op wat de vorige ondernemer verdiend heeft.

Het bedrijfsovername proces

Door ons in te schakelen kunt u zich blijven focussen op het leiden van uw bedrijf. Wij verzekeren u van professionele begeleiding en behoeden u voor de valkuilen bij een bedrijfsovername. Deze zekerheid kunnen wij bieden dankzij ons zorgvuldig samengestelde bedrijfsovername proces. Lees verder over het bedrijfsovername proces.

Stapsgewijze aankooptraject

Wij creëren de mogelijkheid om een onderneming geleidelijk over te nemen. Dit zonder de financiële barrière die een aankoop in één keer met zich meebrengt. Lees verder over het stapsgewijze aankooptraject.

Direct een afspraak maken

Wilt u direct aan de slag met bedrijfsovername? Maak dan een afspraak met één van onze overnamespecialisten. Wij bieden u meer dan 20 jaar en 100 geslaagde transacties ervaring. U kunt ons bereiken via 0180-548154, dubbeldam@dubbeldamcompany.nl of via de website.

Offerte aanvragen

Lees verder: 
Het bedrijfsovername proces »

“Dankzij de pro-actieve ondersteuning van Dubbeldam & Company kunnen wij terugkijken op een succesvolle transactie.”
Erik en Hans Olthof