Logo
Gieterijstraat 124
2984 AB
Tel. 0180 - 54 81 54
Fax. 0180 - 42 42 81
Email: dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

Referenties - bedrijf kopen

De fusie- en overname adviseurs van Dubbeldam & Company hebben ruime ervaring in het adviseren van (toekomstige) ondernemers bij het realiseren van een bedrijfsovername. Onderstaand presenteren wij met gepaste trots enkele bedrijfsovernames waarbij wij hebben geadviseerd.

Offerte aanvragen

Management buy-out Kleyn Management buy-out Kleyn
Kleyn Trucks te Vuren is wereldwijd één van de grootste handelsondernemingen op het gebied van gebruikte bedrijfsvoertuigen zoals vrachtwagens, opleggers, etc.

"Perfecte partner met kennis van zaken!"
Meer info
De Jong Verpakking koopt Twinpack De Jong Verpakking koopt Twinpack
De Jong Verpakking is marktleider op het gebied van golf- en massiefkarton verpakkingen voor de AGF-sector. De Jong Verpakking produceert golfkarton verpakkingen ten behoeve van de Nederlandse tuinbouw.

Meer info
New Seasons verwerft aandelenbelang in Taks New Seasons verwerft aandelenbelang in Taks
New Seasons heeft een aandelenbelang verworven in Taks Handling Systems. Taks is een leverancier van kwalitatief hoogwaardige oogstverwerkings- en verpakkingssystemen.

Meer info
Overname door Polvo Overname door Polvo
Van der Stad is een groothandel in ijzerwaren, bouwbeslag, hang & sluitwerk, gereedschappen, machines en bevestigingsmaterialen.

"Scherp, maar met gevoel voor de mens."
Meer info
Beëindiging samenwerking LaBan Foods en Zijerveld Beëindiging samenwerking LaBan Foods en Zijerveld
LaBan Foods is producent van kruidenboter en aanverwante producten.

De opdracht aan Dubbeldam & Company heb ik ervaren als een “samenwerking”. Zeer kundig , betrokken, en gericht op de lange termijn.
Meer info
Singel Uitgeverijen koopt de aandelen in uitgeverij De Geus Singel Uitgeverijen koopt de aandelen in uitgeverij De Geus
Singel Uitgeverijen koopt 100% van de aandelen in uitgeverij De Geus. De Geus is een van de toonaangevende literaire uitgeverijen in Nederland en Vlaanderen. Met de verkoop van De Geus willen Annemie Jans en Eric Visser (eigenaren en directie) de toekomst van uitgeverij De Geus als zelfstandige opererende kwaliteitsuitgeverij verzekeren.

Meer info
Bedrijfsovername Hendriks door Polvo Bedrijfsovername Hendriks door Polvo
Hendriks heeft vestigingen in Uden en Best. Polvo heeft de activiteiten van Hendriks gekocht, ter versterking van haar regionale positie.

"Scherp, maar met gevoel voor de mens."
Meer info
Overname De Schakel door Polvo Overname De Schakel door Polvo
Wegens het ontbreken van opvolging in de familie, heeft de heer de Graaf, de directeur-eigenaar van De Schakel, de activiteiten van De Schakel verkocht aan Polvo.

"Scherp, maar met gevoel voor de mens."
Meer info
Kokosbroodproducent Theha is verkocht aan Berk Partners Kokosbroodproducent Theha is verkocht aan Berk Partners
Theha B.V., de producent van kokosbrood en zachte cocoscubes uit Harderwijk, is overgenomen door Berk Partners Groeifonds en het management.

Meer info
Management buy-out Sogyo Management buy-out Sogyo
Sogyo is een IT-dienstverlener, gespecialiseerd in het ontwikkelen van IT-talent en IT-toepassingen.

"Dealgericht, gedreven en voortvarend!"
Meer info
Brainnet koopt broker activiteiten van Novisource Brainnet koopt broker activiteiten van Novisource
Brainnet is een full service organisatie gespecialiseerd in het geheel of gedeeltelijk ondersteunen van haar opdrachtgevers bij de inzet van tijdelijke medewerkers.

Meer info
Overname Opmeer Overname Opmeer
Bimmerman Projectafbouw b.v. is gespecialiseerd in de bouw van interieuren en het inrichten van winkels.

Meer info
Uitkoop partner Erly Uitkoop partner Erly
ERLY, the consulting company, is een organisatie-adviesbureau dat bedrijven en organisaties adviseert op het snijvlak van strategie, personeel en organisatie.

"Professioneel en zeer betrokken!"
Meer info
Uitkoop Nat. Waarborg Uitkoop Nat. Waarborg
Nationale Waarborg verzorgt bankgaranties voor particulieren ten behoeve van de aankoop van een woning. De onderneming is in 2003 opgericht en heeft sindsdien een stormachtige groei doorgemaakt.

"Een professionele aanpak en grote betrokkenheid. Geweldig!"
Meer info
Participatie Sogyo Participatie Sogyo
Sogyo is een IT-dienstverlener, gespecialiseerd in het ontwikkelen van IT-talent en IT-toepassingen. Sogyo richt zich op het ontwikkelen van het talent van o.a. pas afgestudeerde informatici.

"Dealgericht, gedreven en voortvarend!"
Meer info
Doorstart Artesis Doorstart Artesis
Artesis is een adviesbureau gericht op het oplossen van knelpunten bij lokale, regionale en bedrijfsbrandweerorganisaties, in alle fasen van de veiligheidsketen.

"Degelijk, goed gedetailleerd en verhelderend werk afgeleverd!"
Meer info
VVM Beheer koopt Infraflex VVM Beheer koopt Infraflex
VVM Beheer, aandeelhouder van onder andere Brainnet en Flexbrain, heeft 100% van de aandelen in Infraflex gekocht van projectmanagementbureaus Grontmij, Royal HaskoningDHV en Movares.

Meer info
Bencis Capital Partners heeft de aandelen verworven in Morubel Bencis Capital Partners heeft de aandelen verworven in Morubel
Morubel is het toonaangevende bedrijf in Europa voor het produceren en verkopen van diepgevroren garnalen en aanverwante seafood producten aan de retail, foodservice en de voedingsmiddelenindustrie.

Meer info
Fusie Praxis vestigingen Bergen op Zoom, Etten-Leur en Roosendaal Fusie Praxis vestigingen Bergen op Zoom, Etten-Leur en Roosendaal
Na een vlot verlopen proces hebben de eigenaren van de Praxis vestigingen in Bergen op Zoom, Etten-Leur en Roosendaal een fusie gerealiseerd.

Dubbeldam & Company was in dat traject echt van toegevoegde waarde. Ze speelden goed in op onze vraag en behoefte.
Meer info
Overname door Polvo Overname door Polvo
Van Den Ham IJzerhandel te Nijkerk is een groothandel in ijzerwaren en gereedschappen met een gevarieerd assortiment aan elektrisch gereedschap, kleding en hang-en sluitwerk

Meer info
Management buy-out Reftrade Management buy-out Reftrade
Reftrade is actief in de verkoop en de verhuur van zowel nieuwe als gebruikte (koel/vries) containers en verplaatsbare opslagunits voor de opslag van temperatuur gecontroleerde producten.

Meer info
Uitkoop mede-aandeelhouder Uitkoop mede-aandeelhouder
ConXys bedenkt, ontwikkelt en levert pasklare connectiviteitsoplossingen. ConXys is sterk en ervaren in connectivity voor telecom operators, Fiber to the Home en Fiber to the Office.

Meer info
Samenwerking Bipharma Samenwerking Bipharma
Samenwerking van Clindia Benelux en Bipharma leidt tot veelzijdige aanbieder van In-Vitro-Diagnostica met een sterke positie in de IVD markten voor professionals, Point-of-Care en consumenten.

"Een praktische aanpak en hands-on opstelling. Dat is wat mij enorm aanspreekt."
Meer info