Logo
Gieterijstraat 124
2984 AB
Tel. 0180 - 54 81 54
Fax. 0180 - 42 42 81
Email: dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

Stapsgewijze koop van een onderneming

Wilt u uw ondernemersambitie waarmaken? Dan is het stapsgewijze aankooptraject van Dubbeldam & Company uw oplossing. Wij creëren de mogelijkheid om een onderneming geleidelijk over te nemen. Dit zonder de financiële barrière die een aankoop in één keer met zich meebrengt.

Dubbeldam & Company breekt door de financiële barrière

Dankzij ons stapsgewijze aankooptraject breken we door de financiële barrière. Dit doen we door de aankoop van een onderneming over meerdere jaren uit te smeren. U koopt uzelf dus in en gaat vanuit die positie uw aandelenbelang vergroten tot de onderneming 100 % van u is.

Vele geïnteresseerde bedrijven

Wij vinden voor u een geïnteresseerd bedrijf. Wij beschikken over een database van veel potentiele verkopers. Vanuit deze database gaan we mogelijk voor u de juiste match vinden. Zo niet, dan gaan we voor u op zoek naar een bedrijf. Hierbij letten we op uw expertise, wensen en natuurlijk de aansluiting met de huidige directie. Voornamelijk dit laatste is essentieel voor een geslaagd traject. Om zeker te zijn van een juiste match organiseren wij een intensieve kennismaking.

Meer informatie over ons stapsgewijze aankooptraject?

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op voor een afspraak met Marijn Dubbeldam, 17 jaar specialist in het begeleiden van overnames en fusies.

Offerte aanvragen

“Dankzij de pro-actieve ondersteuning van Dubbeldam & Company kunnen wij terugkijken op een succesvolle transactie.”
Erik en Hans Olthof