Logo
Gieterijstraat 124
2984 AB
Tel. 0180 - 54 81 54
Fax. 0180 - 42 42 81
Email: dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

Bedrijf verkopen

De meest waardevolle handtekening uit uw carrière. Na tientallen jaren werken wordt de onderneming verkocht. Maar hoe zit het met de vertrouwelijkheid, en het vinden van de juiste koper? En wat als u slechts een deel van de waarde van uw bedrijf wilt verzilveren?

Wij kunnen voor u de koper vinden

Met een uitgebreid netwerk van strategische partijen, collega fusie- en overnameadviseurs, banken, participatiemaatschappijen en management buy-in kandidaten, en daarnaast onze uitgebreide databases, zijn wij in staat om voor u een koper te vinden.

Verkoop bedrijf - Geleidelijke verkoop

Bij verkoop wordt er vaak gekeken naar een volledige overdracht. Soms is een volledige overdracht lastig te realiseren omdat de nieuwe eigenaar moeite heeft met het rond krijgen van de financiering. Dubbeldam & Company speelt hier op in met geleidelijke verkoop middels een bedrijfsopvolger. Lees verder over de mogelijkheden.

  “Een professionele aanpak en grote betrokkenheid. Geweldig!”  Antoinette Wessel - Verkoop Nationale Waarborg aan Nationale Borg  

 

Begeleiding van a tot verkoop

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met fusies en overnames. Dankzij deze ervaring kunnen we het gehele traject voor u begeleiden. Tijdens het verkopen van uw bedrijf zullen we u continu voorzien van professioneel advies en een ervaren sparringspartner. Lees meer over het verkoop proces.

Meer dan 100 transacties begeleid

Wij hebben veel ervaring met het begeleiden van transacties. Dit uit zich in een referentielijst waar we trots op zijn. Bekijk de referenties.

Oriënterende afspraak

Wilt u graag begeleid worden in het succesvol verkopen van uw bedrijf? Neem dan contact op voor een afspraak. U kunt bellen naar 0180-548154 of mailen naar dubbeldam@dubbeldamcompany.nl.

Offerte aanvragen

Lees verder: 
Verkoop in delen »

"Professionals die je echt ontzorgen!”
Ton van Schijndel