Logo
Gieterijstraat 124
2984 AB
Tel. 0180 - 54 81 54
Fax. 0180 - 42 42 81
Email: dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

Familiebedrijf verkopen

Nederland is groot geworden met familiebedrijven als Blokker, Zeeman en Van der Valk. Toch hebben alle familiebedrijven een gemeenschappelijke achilleshiel, namelijk de bedrijfsopvolging.

Regelmatig ontstaan er tijdens de verkoop van familiebedrijven discussies over wie mag kopen, de geschiktheid van de opvolgers, de invloed van de verkopende familieleden na de overdracht en de waardebepaling. Daarnaast zijn er enkele interessante fiscale faciliteiten waarvan gebruik gemaakt kan worden. Het begeleiden van de verkoop van een familiebedrijf is dan ook een delicaat proces waar een professional bij aan te pas moet komen.

Proces familiebedrijf verkopen

Het begeleiden van de bedrijfsopvolging binnen de familie kan het beste aan de hand van een goed gestructureerd proces. Hieronder het proces dat wij aanhouden.  Download het volledige stappenplan - Familiebedrijf verkopen.

Neem contact op

Lees verder: 
Veel gestelde vragen»

Voorbereidingsfase familiebedrijf verkopen Orënterende gesprekkenOrënterende gesprekken Uitvoeren waardebepalingUitvoeren waardebepaling Adviseren transactiestructuurAdviseren transactiestructuur Verkoopfase familiebedrijf verkopen De onderhandelingenDe onderhandelingen Structureringsfase familiebedrijf verkopen Arrangeren financieringArrangeren financiering Opstellen koopovereenkomstOpstellen koopovereenkomst
"Professionals die je echt ontzorgen!”
Ton van SchijndelBedrijfsopvolging door familie?

Neem contact op voor 
vrijblijvend advies

 

Contact