Logo
Gieterijstraat 124
2984 AB
Tel. 0180 - 54 81 54
Fax. 0180 - 42 42 81
Email: dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

Bedrijfsopvolging - geleidelijke verkoop

Bij verkoop wordt vaak gekeken naar een volledige overdracht van een bedrijf, maar is dit wel het beste voor u en uw bedrijf? Misschien is door omstandigheden het moment van verkoop niet gunstig of kan de beoogde koper de financiering niet rond krijgen.

U kunt de verkoop natuurlijk uitstellen, maar zeker wanneer de pensioengerechtigde leeftijd dichterbij komt moet u toch een keer gaan werken aan een goede overdacht van uw bedrijf. Niet alleen omdat de waarde van uw bedrijf waarschijnlijk een belangrijke component van uw pensioenvoorziening is, maar ook omdat de continuïteit voor uw bedrijf en medewerkers niet in het geding mag komen.

Bedrijfsopvolger - groot aandeelhouder – volledige overname

Heeft u wel eens nagedacht om een bedrijfsopvolger binnen uw bedrijf te betrekken? Die koopt bij aantreden direct een deel van uw aandelen en bouwt mee aan uw bedrijf. Door de tijd heen koopt hij/zij steeds meer aandelen van u over waardoor uw belang afneemt. De voordelen van dit traject:

  • Geleidelijke overdracht, dit is prettig voor alle stakeholders
  • Verlaging van de financieringsbehoefte van de bedrijfsopvolger waardoor de slagingskans wordt vergroot
  • U profiteert mee van de toekomstige waarde ontwikkeling van de onderneming, waardoor de totale opbrengst hoger kan zijn dan bij verkoop ineens

Netwerk van potentiële bedrijfsopvolgers

Wij beschikken over een netwerk van zeer competente ondernemende bedrijfsopvolgers die de stap willen maken naar ondernemerschap. De bedrijfsopvolgers die wij selecteren hebben de capaciteit om een succesvol ondernemer te zijn.

Direct aan de slag? Neem contact op voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Lees verder: 
Selecteren van uw bedrijfsopvolger »

"Professionals die je echt ontzorgen!”
Ton van Schijndel