Logo
Gieterijstraat 124
2984 AB
Tel. 0180 - 54 81 54
Fax. 0180 - 42 42 81
Email: dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

Financiering

De effecten van de kredietcrisis op de reële economie zijn groot. Een passende financieringsstructuur voor uw onderneming is nu belangrijker dan ooit. Als deskundige op het gebied van bedrijfsfinancieringen nemen wij u alle zorg over de financiering van uw onderneming uit handen.

Financiering bedrijfsovername

Onze aanpak is afhankelijk van de soort bedrijfsfinanciering die nodig is:

Op basis van de levensfase van uw onderneming, de vermogenspositie, de liquiditeitsprognose en het risicoprofiel kunnen wij u adviseren over de meest passende financiering voor bedrijfsovername.

Wij hebben een uitgebreid netwerk van financiële instellingen, zoals banken, factoringbedrijven en leasemaatschappijen voor het verstrekken van vreemd vermogen. Indien eigen vermogen gewenst is, kunnen wij gebruikmaken van onze relaties met participatiemaatschappijen en informal investors. Wij adviseren u bij het selecteren van de beste financiers. 

Omdat wij volledig onafhankelijk zijn, kunt u erop vertrouwen dat uw belangen optimaal gediend worden. Heeft u interesse in of wilt u meer informatie over een bedrijfsfinanciering?
Maak dan een afspraak.

Offerte aanvragen