Logo
Gieterijstraat 124
2984 AB
Tel. 0180 - 54 81 54
Fax. 0180 - 42 42 81
Email: dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

Onze toegevoegde waarde

Onze belangrijkste toegevoegde waarde is de ervaring van de fusie- en overnamespecialisten bij Dubbeldam & Company. We hebben inmiddels ruim 100 transacties geadviseerd en 20 jaar ervaring.

Procesmanager

De management buy-out vergt een nauwe samenwerking tussen koper en verkoper, bankier, participatiemaatschappij, accountant, fiscalist en overige specialisten. Als procesmanager worden wij de spin in het web.

Ervaringsdeskundige

Wij kunnen u op basis van onze ervaring adviseren over de aanpak van het proces, de meest optimale constructie en de financierings (on) mogelijkheden. Wij helpen u met het opstellen van het businessplan en de presentatie aan de financiers. Daarnaast kennen wij de valkuilen van het proces en weten we hoe we daarmee om moeten gaan.

Inschakelen van de juiste partijen

Wij helpen u bij het selecteren van de juiste partners, zoals banken of participatiemaatschappijen. Daarnaast hebben we een ruim netwerk aan specialisten zoals fiscalisten, advocaten, due diligence specialisten of pensioendeskundigen.

Coördinatie informatie uitwisseling

Gedurende het management buy-out proces wordt door partijen een enorme hoeveelheid informatie uitgewisseld. Uw adviseur is als de spin in het web die deze informatiestromen voor u coördineert. Zo kunt u zich focussen op de activiteiten van uw onderneming en blijft u toch continu op de hoogte van de vorderingen in het proces.

Buffer tussen partijen

Last but not least kunnen wij als uw adviseur in de onderhandelingen optreden als buffer tussen u en de verkoper en financiers. Als manager heeft u waarschijnlijk een jarenlange relatie met de verkoper, waardoor het soms lastig is om heikele issues te bespreken. Door het inschakelen van een adviseur voorkomt u dat die relatie onder druk komt te staan.

Maak direct een afspraak

Lees verder: 
Management buy-out proces»