Logo
Gieterijstraat 124
2984 AB
Tel. 0180 - 54 81 54
Fax. 0180 - 42 42 81
Email: dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

Management buy-in

Wilt u een vliegende start maken in het ondernemerschap? Direct uw energie inzetten in een lopend bedrijf en de moeizame en tijdrovende start-up periode overslaan? Dan is een management buy-in de oplossing.

We spreken van een management buy-in wanneer u als manager een bedrijf overneemt waar u nog niet werkzaam bent.

De juiste overnamekandidaat

Cruciaal bij een management buy-in is het vinden van een passende overnamekandidaat. Alle ondernemingen die we voorstellen ondergaan een uitgebreide screening. Ook stellen we een waardebepaling op door middel van de Discount Cash Flow methode. Deze methode waardeert een onderneming op basis van de in de toekomst verwachte geldstromen.

  “Degelijk, goed gedetailleerd en verhelderend werk afgeleverd”  Sjaak Anema – Algemeen directeur Artesis  

 

Financiering van de management buy-in

Een stevige eigen inbreng is belangrijk bij een management buy-in. Daarnaast kan de financiering geregeld worden door een lening van de verkoper en door middel van vermogen van externe financiers. Wij hebben, dankzij 20 jaar ervaring en meer dan 100 succesvolle transacties, het vertrouwen gewonnen van banken en investeerders. Dit helpt ons bij het verkrijgen van een financiering.

Het management buy-in proces

Wij begeleiden uw management buy-in proces van voorbereiding tot en met de ondertekening van de koopovereenkomst. Tijdens dit proces heeft u altijd een vast aanspreekpunt die al uw vragen kan beantwoorden en u behoedt voor de valkuilen van een management buy-in. Lees snel verder over het management buy-in proces.

Direct een afspraak maken

Bent u manager en wilt u uzelf inkopen bij een andere onderneming? Maak dan direct een afspraak met één van onze fusie- en overnamespecialisten. U kunt ons bereiken via 0180-548154, dubbeldam@dubbeldamcompany.nl of via de website.

Maak direct een afspraak

Lees verder over: 
MBI Proces »Onze tevreden klanten

Een succesvolle MBI realiseren?

Neem contact op voor 
vrijblijvend advies

 

Contact