Logo
Gieterijstraat 124
2984 AB
Tel. 0180 - 54 81 54
Fax. 0180 - 42 42 81
Email: dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

Netwerk

Wij werken nauw samen met uw accountant en met eventueel betrokken adviseurs. Zo voorkomen we dat we dubbel werk moeten doen.

De adviseurs van Dubbeldam & Company hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring bij overname en bedrijfsopvolging trajecten. Vele transacties in vele verschillende branches zijn door ons begeleid. Gedurende deze jaren hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd van strategische partijen, participatiemaatschappijen en financiers. Daarnaast onderhouden we goede contacten met vele accountants en collega-adviseurs. Ons netwerk en creativiteit stelt ons in staat om nagenoeg elke opdracht succesvol af te ronden.

Dubbeldam & Company is lid van de Dutch Corporate Finance Association (DCFA), een landelijke vereniging voor financiële professionals. De DCFA is met ruim 200 individuele leden de grootste vereniging op haar gebied en stelt zich ten doel kennis te delen en een netwerk te creëren voor managers en ondernemers uit de zakelijke financiële sector, met corporate finance en fusies & overnames als specialisme.