Logo
Gieterijstraat 124
2984 AB
Tel. 0180 - 54 81 54
Fax. 0180 - 42 42 81
Email: dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

Brainnet koopt broker activiteiten van Novisource

Brainnet is een full service organisatie gespecialiseerd in het geheel of gedeeltelijk ondersteunen van haar opdrachtgevers bij de inzet van tijdelijke medewerkers. Als onafhankelijke leverancier verzorgt Brainnet onder meer het leveranciersmanagement, werving en selectie van kandidaten, pre-employment screening, contractbeheer en evaluatie en rapportage.

Tjebbe van Oostenbruggen, Algemeen Directeur van Brainnet: "Sinds de oprichting in 1996 heeft Brainnet een duidelijke visie op de markt van flexibele arbeid. Klanten hebben in onze ogen recht op transparantie als het gaat om marges, tarieven en verdienmodellen bij het inhuren van flexibele arbeid. Onze visie, aanpak en onafhankelijkheid leidde de afgelopen jaren tot toenemend vertrouwen van klanten en groei. De overname van de brokeractiviteiten van Novisource Contracting Services past goed in onze groeistrategie en biedt kansen om onze positie in onder meer de IT en Finance sector te verstevigen."

Duco Wildeboer, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Novisource: “Wij zijn zeer tevreden met deze transactie, die plaatsvond naar aanleiding van de strategische oriëntatie betreffende de verschillende bedrijfsonderdelen van Novisource. Wij geven de klanten van de broker activiteiten van Novisource Contracting Services in goede handen.”.

Dubbeldam & Company is opgetreden als adviseur van Brainnet. De adviseurs van Dubbeldam & Company hebben in de afgelopen 20 jaar vele ondernemers bij koop- en verkoop transacties in uiteenlopende branches geadviseerd. Bent u geïnteresseerd in meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Marijn Dubbeldam op 06-22396006 of per e-mail dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

 

Referenties
Brainnet koopt broker activiteiten van Novisource