Logo
Gieterijstraat 124
2984 AB
Tel. 0180 - 54 81 54
Fax. 0180 - 42 42 81
Email: dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

Overname Dersimo door Headlam Group

Dersimo, een full-service distributeur van onder andere tapijt, tapijttegels, pvc, laminaat, linoleum en schoonloopmatten van zowel diverse merken als onder eigen label, is overgenomen door Headlam Group.

Bedrijfsopvolging en continuïteit gewaarborgd
Met deze overname zet Headlam Group, de grootste groothandel in vloeren in Europa, een belangrijke stap in haar groeistrategie voor Nederland en Europa. Voor de verkopende aandeelhouders is dankzij deze overname de bedrijfsopvolging en daarmee de continuïteit van de onderneming op de lange termijn gewaarborgd. Dersimo zal, als zelfstandige dochteronderneming van Headlam Group, haar activiteiten in Nederland vanuit het huidige distributiecentrum in Maassluis voortzetten.

Dubbeldam & Company adviseert aandeelhouders Dersimo

Dubbeldam & Company is opgetreden als adviseur van de aandeelhouders van Dersimo. Sinds haar oprichting in 2006 heeft Dubbeldam & Company vele ondernemers bij koop- en verkoop transacties in uiteenlopende branches geadviseerd. Bent u geïnteresseerd in meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Marijn Dubbeldam op 06-22396006 of per e-mail dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

Referenties
Overname Dersimo door Headlam Group
"Professionals die je echt ontzorgen!”
Ton van Schijndel

Overname Dersimo door Headlam Group