Logo
Gieterijstraat 124
2984 AB
Tel. 0180 - 54 81 54
Fax. 0180 - 42 42 81
Email: dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

Overname Gunters en Meuser Groep door Grafton Plc

Grafton Holding Netherlands, het moederbedrijf van Isero IJzerwarengroep (“Isero”) heeft de aandelen in Gunters en Meuser Groep (“GenM”) overgenomen.

De Gunters en Meuser groep, bestaande uit 8 Gunters en Meuser vestigingen in Amsterdam, Almere, Halfweg en Purmerend, Dirk Stam en Tool-Rent in Mijdrecht, Klarenbeek in Amstelveen en diverse W.F. Weijntjes vestigingen voor hoogwaardig hang- en sluitwerk en sierbeslag, staat al 190 jaar voor betrouwbare en servicegerichte dienstverlening waarbij deskundig personeel een belangrijke rol speelt. De Gunters en Meuser Groep zal als zelfstandig bedrijf onder de huidige namen actief blijven.

Dubbeldam & Company adviseert aandeelhouders Gunters en Meuser Groep
Dubbeldam & Company is opgetreden als adviseur van de aandeelhouders van de Gunters en Meuser Groep. De afgelopen 15 jaar heeft Dubbeldam & Company bij vele koop- en verkoop transacties in de ijzerwaren- en gereedschappen branche geadviseerd. Bent u geïnteresseerd in meer informatie hierover? Neem contact op met Marijn Dubbeldam op 06-22396006 of per e-mail dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

Klik hier voor het gehele persbericht.

Referenties
Overname Gunters en Meuser Groep door Grafton Plc
“Dankzij de pro-actieve ondersteuning van Dubbeldam & Company kunnen wij terugkijken op een succesvolle transactie.”
Erik en Hans Olthof

Overname Gunters en Meuser Groep door Grafton Plc

Meer informatie over Bedrijfsovername?

 


Klik hier

Bedrijfsovername