Logo
Gieterijstraat 124
2984 AB
Tel. 0180 - 54 81 54
Fax. 0180 - 42 42 81
Email: dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

Kokosbroodproducent Theha is verkocht aan Berk Partners


Theha B.V., de producent van kokosbrood en zachte cocoscubes uit Harderwijk, is overgenomen door Berk Partners Groeifonds en het management.

Over Theha
Theha, een familiebedrijf opgericht in 1954, is de enige producent van het oer-Hollandse Kokosbrood. Oud-eigenaar Bram Theunisse is als derde generatie van deze kokosbroodbakkersfamilie met de onderneming en haar producten opgegroeid. Bram Theunisse heeft de onderneming op succesvolle wijze gebracht tot het moderne productiebedrijf dat Theha hedendaags is. Na een periode van bijna 20 jaar als eigenaar van Theha, zijn de aandelen overgedragen aan Berk Partners Groeifonds en het management.

Toekomstige groei in export en innovatieve producten.
De overname betekent de eerste participatie van het recent opgericht Berk Partners Groeifonds. Samen met het management richt Berk Partners Groeifonds zich op het verder ontwikkelen van de export van cocoscubes en het introduceren van plantaardig en gezond kokosbrood zonder toegevoegde suikers. Klik hier voor het persbericht.

Dubbeldam & Company adviseert aandeelhouder Theha

Dubbeldam & Company is opgetreden als adviseur van de aandeelhouder van Theha. Sinds haar oprichting in 2006 heeft Dubbeldam & Company vele ondernemers bij koop- en verkoop transacties in uiteenlopende branches geadviseerd. Bent u geïnteresseerd in meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Marijn Dubbeldam op 06-22396006 of per e-mail dubbeldam@dubbeldamcompany.nl


Referenties
Kokosbroodproducent Theha is verkocht aan Berk Partners