Logo
Gieterijstraat 124
2984 AB
Tel. 0180 - 54 81 54
Fax. 0180 - 42 42 81
Email: dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

Groeikapitaal DGS Group

DGS Group uit Tilburg is gespecialiseerd in de ontwikkeling, de productie en de verkoop van verse vleeswaren, gegrilde vleesproducten en verse filet americain. Vanuit de productiebedrijven Dutch Grill Specialties en The Filet Company worden de producten van DGS Group met name geleverd aan de Nederlandse supermarkten en out of home markt.

Groeikapitaal die past bij de groeistrategie

De aandeelhouders van DGS Group, Nick Visser en Wilbert Wolfs, zochten een partner die DGS Group kan ondersteunen bij het realiseren van de geplande groeistrategie en bereid is tot het verstrekken van groeikapitaal. Met Rabo Capital is een sterke partner gevonden die de sector goed kent en samen met het management wil werken aan een verdere professionalisering en groei van DGS Group.

Rabo Capital

Rabo Capital is onderdeel van Rabo Private Equity, de investeringsmaatschappij van de Rabobank Groep. Rabo Capital richt zich op investeringen in middelgrote Nederlandse ondernemingen en ondersteunt bedrijven in het realiseren van verdere groei.

Advies bij bedrijfsfinanciering

Dubbeldam & Company heeft de aandeelhouders van DGS Group geadviseerd bij het realiseren van deze transactie. Zelf meer weten over bedrijfsfinanciering voor bijvoorbeeld groeikapitaal? Neem dan contact met ons op via 0180 - 54 81 54 of het contactformulier.

Referenties
Groeikapitaal DGS Group
"Zeer professionele partij die voor ons veel betekend heeft bij deze transactie."
Nick Visser en Wilbert Wolfs

Oprichters / bestuurders - DGS Group

Groeikapitaal DGS Group

Meer informatie over arrangeren groeikapitaal?

 

Klik hier

Financiering investeerder