Logo
Gieterijstraat 124
2984 AB
Tel. 0180 - 54 81 54
Fax. 0180 - 42 42 81
Email: dubbeldam@dubbeldamcompany.nl

Singel Uitgeverijen koopt de aandelen in uitgeverij De Geus

Singel Uitgeverijen koopt 100% van de aandelen in uitgeverij De Geus. De Geus is een van de toonaangevende literaire uitgeverijen in Nederland en Vlaanderen. Met de verkoop van De Geus willen Annemie Jans en Eric Visser (eigenaren en directie) de toekomst van uitgeverij De Geus als zelfstandige opererende kwaliteitsuitgeverij verzekeren.

Geslaagde verkoop

Paulien Loerts, directeur van Singel Uitgeverijen: “Wij zijn ongelofelijk blij met de samenwerking met De Geus. Singel Uitgeverijen geeft voor 70% oorspronkelijk Nederlandse fictie en non-fictie uit, terwijl De Geus voor 70% vertaalde fictie en non-fictie publiceert. Samen hebben we de mooiste kast fictie en non-fictie die je je maar kunt voorstellen.”

Management buy-out

In 2014 kocht Paulien Loerts via een management buy-out Singel Uitgeverijen. Dubbeldam & Company adviseerde haar toen bij deze buy-out.

Bij de koop van uitgeverij De Geus is Dubbeldam & Company opgetreden als adviseur van Singel Uitgeverijen. Als u meer wilt weten, lees dan snel verder over bedrijf verkopen of bedrijf kopen.

Referenties
Singel Uitgeverijen koopt de aandelen in uitgeverij De Geus

Singel Uitgeverijen koopt de aandelen in uitgeverij De Geus