Merijn Vos

Merijn Vos

Senior Adviseur

Merijn (1984) studeerde bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, met als specialisatie Finance & Investments. Medio 2006 is hij als fusie en overname adviseur in dienst getreden bij Dubbeldam & Company. Als onderdeel van een klein en hecht team is hij sinds de start van zijn loopbaan betrokken bij alle facetten van het fusie- en overnameproces.


“Prachtig en veelzijdig vakgebied”
“Het optimaal begeleiden van een ondernemer bij het realiseren van een transactie, dát is mijn doel. Als adviseur heb je naast de vakinhoudelijke aspecten van een transactie te maken met mensen en hun ambities, doelstellingen, verwachtingen en emoties. Goed kunnen luisteren, een sterk inlevings- en relativeringsvermogen en een gezonde dosis humor zijn daarom wat mij betreft belangrijke eigenschappen van een fusie en overname adviseur. De intensieve contacten met opdrachtgevers maken dit vakgebied voor mij zo mooi en interessant.

 

Specialist op het gebied van bedrijfswaarderingen

Vanwege mijn interesse op het gebied van bedrijfswaarderingen heb ik gedurende 2010 – 2011 de post-doctorale opleiding Business Valuation aan de Rotterdam School of Management gevolgd en met succes afgerond. Ik analyseer graag een bedrijf, haar belangrijkste waardebepalende factoren en haar toekomstperspectieven. Dit alles leidt dan tot een gedegen waardebepaling. Vervolgens is het de kunst om in heldere taal de uitkomsten aan een opdrachtgever te presenteren. En te adviseren over hoe de waarde van het bedrijf kan worden verhoogd. Ik geniet ervan als ik dan zie dat een ondernemer na zo’n sessie met dit advies aan de slag gaat.

Sinds 2009 woon ik samen met mijn vrouw en twee kinderen in Soest. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig in het zwembad te vinden om mijn favoriete sport waterpolo te beoefenen. Waterpolo is een echte teamsport waarbij zowel tactisch inzicht als doorzettingsvermogen is vereist. Deze eigenschappen komen in de fusie- en overnamepraktijk ook goed van pas en dragen bij aan het realiseren van een optimaal resultaat voor mijn opdrachtgevers.”

Neem vrijblijvend contact op met Merijn Vos voor een kennismaking.

Privacy verklaring

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt u bekijken welke gegevens wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen